Holiday Media

Wij verzorgen voor meer dan 250 recreatie­bedrijven door heel Nederland het design en het onderhoud van de website. We koppelen naadloos met uw reserverings­systeem zodat uw gast onbezorgd een vakantie kan boeken. De afgelopen jaren hebben wij met veel enthousiasme campings, vakantieparken, verhuur­organisaties en andere type recreatie­bedrijven kunnen helpen met hun wensen

Boek nu

ÉÉN AANSPREEK­PUNT VOOR AL UW ONLINE ACTIVITEITEN

Website ontwikkeling

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden websites voor veel bedrijven in de recreatie­branche door heel Nederland. Elk bedrijf is uniek en heeft haar eigen identiteit. Deze mag het ook uitstralen op het Internet. Wij hechten veel waarde aan de wensen en behoeften van de klant en combineren die met onze kennis van de markt en techniek.

Online boeken

Het doel van een website is voor veel recreatie­bedrijven naast de informatieve functie uiteindelijk reserveringen binnen te halen. Om dit te automatiseren en u werk uit handen te nemen kunnen wij uw reserverings­software koppelen aan uw website.

Internet marketing

Bij een goede internet marketing strategie vormen diverse marketingdiensten van Holiday Media het totale product om uw doelstellingen te realiseren. Wij kunnen de vindbaarheid van uw website op het internet vergroten en de conversie hiervan verbeteren.

Fotoviewer

Kerst

Kerst bij Holiday Media

In de kerstvakantie staan er weer heel veel leuke winterse activiteiten op het programma. Drink warme chocolademelk met de kerstman en geniet van het mooiste vuurwerk op Oudjaarsavond. Geniet samen bij de open haard in jullie bungalow of kom winterkamperen

Boek nu

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 032 WEB

Zomer bij Holiday Media

Kom in 2023 vakantie vieren op Camping Holiday Media. Dé gezinscamping aan zee! Binnen 5 minuten sta je met je blote voeten in het zand en proef je de zilte zeelucht. Ontdek het uitgebreide entertainmentprogramma met activiteiten voor jong en oud of bekijk onze ruime kampeerplaatsen en luxe chalets. Zo wil je ieder seizoen wel op vakantie!

Boek nu

Beleef het met een unieke website!

Een website die volledig op u aansluit geeft de bezoeker het beeld wat u wilt wat ze van u krijgt.
Door een website zorgvuldig samen te stellen straalt vertrouwen uit.