Meer bezoekers, meer reserveringen.

"Mijn bedrijf moet beter vindbaar zijn op het Internet. Ook wil ik meer uit mijn website halen en de conversie verhogen..."

Wellicht de twee meest voorkomende vragen die wij krijgen en zeker niet onterecht. De recreatiewereld is immers een branche met zijn eigen valkuilen en eigenaardigheden.

Zoekmachine Marketing

Veel bezoekers oriƫnteren zich via zoekmachines om de gewenste website te vinden. Het is dan ook belangrijk dat uw website via deze zoekmachines gevonden kan worden op de voor uw bedrijf relevante trefwoorden. Een goede vindbaarheid van uw website is afhankelijk van een groot aantal factoren die onder te verdelen zijn de peilers techniek, inhoud en populariteit.

Google Analytics

Het is van cruciaal belang om de effecten van internet marketing voor uw bedrijf goed in kaart te brengen. Met het statistiekprogramma Google Analytics geven we u inzicht door wie en met welk doel uw website wordt bezocht. Hierdoor krijgt u inzichtelijk of een marketingactie ook daadwerkelijk heeft bijgedragen tot het beoogde doel zoals conversieverhoging.

Conversie optimalisatie

Elke website heeft bepaalde doelen waarom de website actief staat. De vraag is of uw website wel het maximale rendement haalt bij het streven naar de beoogde doelen. Met conversie optimalisatie wordt er gekeken in hoeverre uw website goed converteert. Door onze kennis in de branche weten we als geen ander wat wel en niet werkt in een goede website.