Veelgestelde vragen

Online boeken

Wat is Holiday Agent?

De online boeken webapplicatie voor uw reserveringssysteem. Wij zijn ervan overtuigd dat u meer boekingen krijgt als uw website bezoekers prettig en eenvoudig een boeking kunnen afronden. Het gebruiksgemak voor uw gast staat voorop in HolidayAgent online boeken. Omdat wij ook weten dat elke klantcase weer anders is hebben we geen standaard product gemaakt. Met de vele keuzemogelijkheden en optionele modules zijn we zeer flexibel in wat voor u de beste eindoplossing is.

Met welke reserveringssystemen koppelen jullie?

Reserveringssystemen waar HolidayAgent op dit moment mee koppelt zijn: Stratech-RCS, Stratech-RCS Enterprise, CAT TIBOS, CATbooking, BookingExperts, EveryOffice, Recranet, Bookzo, Camping.care, NextPax, Tommy Booking Support en Maxxton.

Wat als ik een andere webbouwer heb, kan ik HolidayAgent dan gebruiken?

HolidayAgent geeft de websiteontwikkelaar alle vrijheid om het online boeken in te bouwen en kan worden toegepast in zowel nieuwe als bestaande websites. Twee varianten zijn hierin te onderscheiden, de standalone versie met een losstaande boekingsstraat of volledige integratie door middel van het widgetpakket.

Wat kost het gebruik van HolidayAgent

Website ontwikkeling

Hoe gaan jullie te werk bij het maken van een nieuwe website?

Een website moet passen bij uw recreatiebedrijf en de bezoekers. Uw weet als geen ander wat bij uw bedrijf past. Allereerst gaan we dus in gesprek om meer te weten te komen over uw bedrijf, uw gasten/doelgroep en uw wensen. Al deze informatie wordt samengevoegd en uiteindelijk verwerkt tot een digitale strategie. Het fundament van de lay-out en inhoud van de website.

Als het fundament staat gaan we verder met het bouwen van de website volgens de trends en technieken. Uiteraard volledig responsive!

Zodra alles uitgebreid is getest en volledig naar wens is gaan we live! Maar uiteraard niet zonder dat u uitgebreid getraind bent zodat u eindelijk zelf uw eigen website kunt gaan beheren en bijhouden.

Na livegang toch nog hulp nodig? Geen probleem ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Werkt Holiday Media met vaste templates?

Nee. Wij vinden het belangrijk dat iedere website uniek is en past bij jouw bedrijf. De aanpak bij de bouw van een nieuwe website wordt afgestemd op het bedrijf en zijn klanten

Met welk CMS werkt Holiday Media?

Met het wereldwijd gebruikte CraftCMS als basis, hebben we het afgelopen jaar een compleet nieuw Content Management Systeem in gebruik genomen. Door de flexibiliteit van CraftCMS kunnen we zelf op deze bewezen techniek doorontwikkelen en modules op maat maken. Zo is ons "HolidayCMS" ideaal voor recreatiebedrijven. We vinden het belangrijk dat elke website uniek is en met dit CMS staat ons niets meer in de weg.

Hoelang duurt het om een website te bouwen?

Voor het bouwen van een website moet u al snel rekenen op een traject van 3-6 maanden, geheel afhankelijk van de grote van de website uiteraard. Tijdens een gesprek met een gesprek met onze consultants zal een indicatie voor uw website worden gegeven.

Wat kost een website van Holiday Media

Websites gebouwd door Holiday Media zijn stuk voor stuk maatwerkwebsites. De prijs van een website is afhankelijk van diverse factoren; welke templates zijn er nodig, welke widgets moeten er worden ingebouwd, zijn er taalversies nodig, etc. Om u een indruk te geven van de kosten voor een website voor uw recreatiebedrijf gaan we graag met u in gesprek.

Staat uw vraag er niet tussen?